Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Rätt träningsredskap hemma

Så du funderar på att köpa träningsredskap för att träna hemma. Det är inte lätt, jag vet. Det finns så många typer av produkter där ute. Om du kollar igenon google, finns det miljoner av utrustning du kan välja mellan. Om du är nybörjare inom träning, är det ofta svårt att avgöra vilket som är det bästa alternativet för dig.

Ska du köpa ett hemma gym? Eller fria vikter? Eller köpa en cardio utrustning såsom ett löpband eller en stillastående cykel?

För en nybörjare, är det svårt att avgöra.

Det är därför den här guiden är till för att hjälpa den genomsnittliga personen att hitta rätt typ av träningsredskap för sina träningsprogram. Efter att ha läst den här guiden, är vi säkra på att du kommer att kunna avgöra vad som är bäst träningsutrustning för dig.

Men innan du hoppar in på detaljer, skulle vi vilja gratulera dig eftersom du har tagit det första steget mot ett hälsosammare liv. Det är ett faktum att regelbundet utövar är avgörande för en hälsosam livsstil. Och om du har något att arbeta med hemma du kan träna när du vill. Du behöver inte gå till gymmet slösa tid och pengar.

Vill du gå ner i vikt, så du behöver något att bränna kalorier med? Vill du öka kapaciteten i lungorna och stärka ditt hjärta? Vill du öka metabolismen av din kropp naturligt? Behöver du ett alternativ för att springa?

Då behöver du något som låter dig göra konditionsträning Du bör välja från maskiner som (aerobiska övningar.):

Motionscyklar eller liggcyklar
Roddmaskiner
Löpband
Ellipstränare
Trappa steppers eller slitbane klättrare
Cross utbildare
Trampmaskin

Naturligtvis finns det några mer, men dessa är de mest föreslagna bitar av cardio utrustning på marknaden idag.

Det finns flertalet olika hemsidor som säljer dessa maskiner. Och många kan variera i pris och vilka modeller de säljer. Vi har efter vår genomgående sökning kommit fram till att medicinbollar är ett bra alterativ I Sverige om du ska köpa träningsutrustning till hemmet.

Löpband

De manuella löpbanden är enkla och billigare än drivna sådana. Bandet på den manuella löpband flyttas när du går på det. Så det finns inte en motor som driver bandet, men du gör det med trycket av dina fötter.

Problemet med manuella löpband är att de ger begränsad användning. De är inte lämplig för att köra, bara gå. Om du motionerar regelbundet, kommer ni att växa ur det förr eller senare då din uthållighet utvecklas.

Ellipstränare

En annan typisk cardio utrustning som skulpturer flera muskelgrupper samtidigt är de elliptiska tränare. Dessa maskiner har justerbart motstånd också. Ju bättre modeller kan användas i omvänd läge, och deras displayen visar detaljerad information om din träning. De högkvalitativa maskiner ger mjuk och naturlig rörelse och de är tysta. (5/12-16)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från Sverige