Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Produkter och plagg du måste ha med dig på skidsemestern i Sverige

  • Tack för din röst. Snittbetyget uppdaterades.

Lita på oss. Innan du slår i backen här säsongen, ska du gevär genom dina lådor med vinterutrustning och dike utslitna delar. Eftersom medan din go-to bomull långkalsonger och en riktigt kvalitets jacka som är vattentät kan tyckas att passa dina behov, är allt det kommer att ta en löpning längs berget övertyga dig om att kvalitetsfrågor.

Jacka

Med deras rockstar Enigma jacka tar Helly Hansen standard hårt skal-vattentät och andas-och stärker isolering och luftflödet genom foder interiör med naturliga dunkuddar som syftar till att skapa utrymme mellan manteln och din kropp.

Bröst och rygg blixtlås också bidra till att justera ventilationen och insydda i stretch muddar med tumgrepp håller snön ur ärmarna om du faller. Plus Enigma inbyggda RECCO reflektor sänder en signal för att hjälpa räddnings lokalisera din position.

Hårda byxor -

Marmots Freerider har nästan allt du behöver i skidbyxor: två-lagers Gore-Tex tyg för att hålla dig torr, flera söm-tejpade fickor för stashing dina varor och ben ventiler för att kyla ner dig när det hettar till.

Plus, ledade knän se till att du har tillräckligt med utrymme för fria rörelser på snö, och en zip-in packning låter dig zip byxorna i jackan för att hålla snö borta från huden på den tuffa rida

Tröja -

Flanell är alltid lämpligt.

Ett typexempel: Odin Isolerad skjorta från Helly Hansen. Hundra gram WarmCore Primaloft isolering håller dig toasty på kalla dagar, medan ren bomull flanell håller du ser kor. Denna uber-bekväma skjorta kan även rida solo på varma våren skiddagar. Gå vidare och tillgodose din inre skogsarbetare

Skägg olja -

Skäggolja görs med endast de finaste och renaste naturliga blandningar av oljor. Utformad för att vara lätt, fri från tynger ditt skägg eller att kännas fet. Håller ditt skägg konditionerat och glänsande. Det enda kvar är den berusande doften.

Mössa -

Traditionell är tillbaka i stil med kol Bonad Isles Flap mössa, en tjock, handstickad, nordisk stil ull mössa med öronlappar och en tjock manschett band över pannan. Varm och mysig, Isles Flap skydd mot vinden, till skillnad från många sticka mössor, och kramar huvudet för att stanna på plats. Gör vad du kommer-här mössa kommer inte någonstans

Handskar -

Inget mer fumlande med snören eller startband. Black Diamond vet att skicklighet är avgörande, särskilt i backcountry, så det infunderas sin nya Super Rambla handske med en egen 3D-mönster som minskar handske bulk för bättre kontroll över fingrarna samtidigt maximera värme för kalla dagar. Samtidigt håller en Gore-Tex insats händerna torra, och en handske manschett och med dragsko sköldar mot snö. (20/12-16)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från Sverige