Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Hisnande vackra golfbanor från världens alla hörn

Restips från USA - Hisnande vackra golfbanor från världens alla hörn

Den prestigefyllda sporten golf, med anor redan från medeltiden, utövas av miljontals människor världen över. Trots att den kräver stor koncentration är sporten för många en rekreation och ett sätt att slappna av, inte så konstigt med tanke på lugnet den omgivande naturen kan ge dig. Enligt en studie finns det över 34000 golfbanor i världen. I denna artikel har vi kikat närmare på ett axplock av dessa banor som är belägna på alldeles särskilt hisnande vackra platser.

RIA BINTAN GOLF CLUB, INDONESIEN
 
Designad av den legendariske Gary Player, och flerfaldigt utnämnd till Asiens och Indonesiens bästa, har du på Ria Bintan möjligheten att spela på två olika banor. Antingen “skogs"-banan med sina 9 hål eller “havs"-banan med 18 hål och utsikt över sydkinesiska havet.

BANDON DUNES, USA
 
Det är svårt att inte nämna en bana från USA. Landet har, enligt studien vi nämnde, flest golfbanor i världen. Det är därför svårt att endast nämn en, men det går inte att neka till att Bandon Dunes har något alldeles extra när det kommer till natursköna vyer. Banan ligger i Oregon på den nordamerikanska västkusten och erbjuder vidsträckta, omfattande vyer över Stilla havet och sanddynerna. Många anser att banan skulle vara perfekt för US Open.

PEARL VALLEY GOLF COURSE, SYDAFRIKA
 
Med sitt läge i och med de omgärdande Simonsbergen har väl sällan en mer svindlande bakgrund för en golfbana skådats. På Pearl Valley kan man kombinera lyxliv med att spela på banan där 4:e och 13:e hålet erbjuder något alldeles extra.
 
Banan har designats av PGA-toursmästaren Jack Nicklaus, hela fem gånger har han gått segrande ur tävlingen, och det är det fler gånger än någon annan någonsin. Det är snart dags för 2017 års PGA-tour, mellan den 10-13 augusti äger den rum på Quail Hollow Club i North Carolina och online odds finns tillgängliga på sidor som bet365.
  
DRAGON’S TOOTH GOLF CLUB, SKOTTLAND
 
Golf påstås ha utövats i Skottland så tidigt som på 1400-talet och spelas såklart flitigt än idag. Dragon’s Tooth Golf Club, med sina 9 hål, är dock inte den äldsta golfbanan i Skottland, utan snarare tvärtom. Den anlades 2002 och är därmed en av de yngre banorna, men den är mycket populär och erbjuder inte bara goda golfmöjligheter för proffsen utan även något för den nye golfaren.
 
Har du funderat på att åka på golfsemester tidigare, för att slappna av och för att vistas i vackra miljöer samtidigt som du utövar en traditionell, precisionskrävande sport, kanske du har blivit ännu lite mer inspirerad till att göra det nu!  
  (11/7-17)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från USA