Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Så kan du återställa kroppen under semestern

  • Tack för din röst. Snittbetyget uppdaterades.

Resor är en tid för omtanke och självkärlek. Vi reser på semester för att komma ifrån jäkt och stress, för att få lite egentid eller inspireras av nya platser och kulturer.
Därför är semestern också den perfekta tiden för att rena och återställa kroppen. Passa på att genomgå mysiga skönhetsbehandlingar, avgiftningskurer och bli av med celluliter och andra skönhetsskavanker en gång för alla.
Förinta dina celluliter på nolltid
Celluliter är små ojämnheter i fettdepåerna på främst lår och skinkor. De ser ofta ut som små gropar, som på en apelsin, vilket har gett celluliterna öknamnet "apelsinhud".
Det är helt ofarligt att ha celluliter men de kan vara psykiskt jobbiga. Turligt nog finns det flera cellulitbehandlingar tillgängliga som snabbt och effektivt kan förbättra utseendet på dina celluliter – och i bästa fall helt förinta dem.
Många orsaker till celluliter
Den främsta orsaken till celluliter är överskottsfett. Trots detta är det inte bara överviktiga kvinnor som drabbas, utan det handlar snarare om var i kroppen du lagrar ditt fett. Även smala personer kan ha överskottsfett i lår eller skinkor och därmed drabbas av celluliter.
Att bli av med överskottsfettet är därför den bästa långsiktiga lösningen, men den är ofta väldigt dyr. Om du inte vill banta – vilket i många fall faktiskt är olämpligt – är fettsugning det bästa alternativet men då kostar det också.
Även dålig blodcirkulation bidrar till utvecklingen av celluliter. Eftersom vi ofta är stillasittande på dagarna blir vår blodcirkulation också sämre. Det leder till vätskeansamling i hela kroppen, och då framförallt i fettvävnaden. Resultatet blir mer synliga celluliter.
En annan, ovanligare, orsak är förändringar i hudens bindväv till följd av exempelvis skador. Om bindväven blir ojämn kan det leda till ett cellulitliknande utseende trots att fett och hud i övrigt är normala.
Enkelt att bli av med mollusker
Mollusker är en sorts utväxter på huden som orsakas av ett virus. Sjukdomen smittar lätt och om en person i hushållet har drabbats av mollusker är det stor risk för att alla andra också kommer att drabbas.
Det räcker att du har hudkontakt med en smittad personer för att du också ska utveckla de karakteristiska knölarna.
Att bli av med mollusker är faktiskt ganska lätt. Nuförtiden kan du använda dig av särskilda krämer som får bort molluskerna på så kort tid som en månad – utan behandling kan dessa fula utväxter misspryda din kropp i flera år.
Om du lider av mollusker rekommenderas därför en effektiv och snabb krämbehandling under eller inför semestern, så att du slipper lida. (29/9-17)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från Sverige