Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Häftiga ställen att bo på i Sverige - gratis!

Restips från Sverige - Häftiga ställen att bo på i Sverige - gratis!

Sveriges popularitet som turistmål är ständigt växande. Det finns många riktigt häftiga boenden, hotell, vandrarhem och även gratis alternativ för alla. Ett exempel är Falknästet i Sveriges högsta fyr, Kullens fyr i naturreservatet Kullaberg – ett enrumshotell med en rund säng som hänger i taket och panoramafönster med en fantastisk utsikt. Fabriken Furillen på Gotland är helt annorlunda. Det är en skapelse av betong och lövträ i ett gammalt kalkstenbrott. Byggnaderna är grova industrier, men fungerar som mysiga och bekväma skyddshus. Det finns hotellrum och en eremitbåt på det här designhotellet.

Ett billigare alternativ, om än inte helt gratis, är Jumbo Stay - en jumbojet som blivit vandrarhem. 450 sittplatser blev i stället 27 rum och 76 sängar. Detta flygplan vid ingången till Arlanda är ett perfekt budgetalternativ till flygplatshotell. Räcker det inte med att bo i flygmiljöer rekommenderar vi Hotell Utter Inn, i Mälaren. Där flyter en röd stuga, som markerar ingången till ett undervattenshotell. Ovanför vatten hittar du matlagningsmöjligheter. Under ytan finns sovrummet, med panoramafönster till undervattensvärlden.

Gratis tillskott till resan

Behöver man ett tillskott till resan, eller för att få råd att bo på några av de häftigaste hotellen, finns det väldigt många erbjudanden med free spins från casinon. Med dem får du spela gratis utan någon som helst risk att förlora några pengar, och det finns listor med de bästa bonusarna och dagliga erbjudanden. Vinner du är det bara att ta ut pengarna.

Om du inte får någon vinst kan du ändå uppleva spektakulärt boende i Sverige. Varför inte campa i naturen? Ta med ett tält, hitta en avlägsen plats, sätt upp tältet och njut av tystnaden. Gratis. Vill man ha lyx i primitiv form så är Kolarbyn Eco-lodge ett måste. Dess tolv stugor är täckta av lera och gräs, med blåbär och svamp växandes på taken.

Avlägset från jobb, spel och nöje: Om naturen lockar, varför inte bo i ett trädhus? Treehotel består av sex designträdhus i en skog en timme utanför Luleå. När man ändå är i norr, passa på att se Ishotellet i Jukkasjärvi. En del av det är öppet året runt, men det mesta smälter bort i april. I november byggs det upp igen, och det finns varma rum. Till sist, varför inte bo i en gruva? I Sala silvergruva finns ett hotell som är längst ner i jorden i hela världen. Klä dig varmt innan du drar 155 meter under jorden, för det blir aldrig varmare än 2° i gruvan eller 18° i hotellrummen. (7/12-17)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Road-man
Road-man 15/12-17

Fin bild,,,sommar o sol !

Läs fler restips från Sverige