Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Paddla i Las Vegas, är det möjligt?

Restips från USA - Paddla i Las Vegas, är det möjligt?

När man tänker på Las Vegas så är paddling inte det första som kommer upp i tankarna. Spel, glitter, shower, fontäner och gigantiska kontorskomplex är nog det allra vanligaste som majoriteten av svenskarna associerar med Las Vegas. Men även om du gillar paddling och vattensporter så finns det faktiskt en blötare baksida av staden.

Det nya Lake Las Vegas Water Sports erbjuder allt från extrema äventyr till något mer avkopplande. Du kan till och med paddla om du känner för det.

För oss skandinaver har resor till Las Vegas varit dyra, men under de senaste fem åren har flygmarknaden förändrats drastiskt, inte minst då många europeiska lågprisflyg börjat trafikera mellan Skandinavien och USA. En av de största aktörerna är Norwegian, som för bara något år sedan meddelade att man ville utöka trafiken ytterligare.

Även om Las Vegas börjat erbjuda andra aktiviteter så ser сasinoindustrin fortfarande ut att behålla sin position på Tripadvisor. Spelkvällar på stadens сasinoanläggningar rankar höst upp på alla turistsajter, och det är inget ovanligt att se skandinaver här också. Johan Sandqvist är en av de svenskar som vi kommer i kontakt med på vår resa. Han lyckades vinna en resa till Las Vegas efter att ha kvalat in till en рokerturnering på nätet.

– Det är svårt att kvala in till dessa рokerturneringar, men det är ut utan tvekan en billig väg. På de stora sajterna är nivån svår, men jag bestämde mig att istället satsa på mindre och nya spelsajter, säger han.

– Min bror är också intresserad av рoker. Min rekommendation till honom var att leta efter сasinon från år 2018. Det är de nyaste spelsajterna som har bäst bonusar och erbjudanden för nya spelare. Strategin fungerade utmärkt för mig. När jag blir klar med turneringen i Las Vegas så hoppas jag på att kunna leva på mitt spelande, även i framtiden.

Utöver de fysiska сasinoanläggningarna har spelindustrin noterat en tillväxt även på internet. De flesta spelen som finns på ett fysiskt сasino är nu tillgängliga på nätet, och tillgängligheten har blivit enklare, inte minst sedan spelbolagen börjat erbjuda mobila appar och interaktiva sajter som är anpassade för både smartphones och surfplattor. Det har således introducerats många nya koncept inom spelindustrin, bland annat сasino på faktura.

Huruvida de nya koncepten kommer påverka den fysiska spelindustrin och Las Vegas utveckling kan ingen svara på, men enligt de senaste prognoserna kommer branschen i sin helhet få vittna till en positiv utveckling under både 2018 och 2019. (28/1-18)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från USA