Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Resa i sportens tecken

Restips från Italien - Resa i sportens tecken

Resa är för många meningen med livet, men det finns även många som tycker att sport är meningen med livet. Så varför inte kombinera dessa två härliga ting genom att se sport i världsklass på resan.

Fotbollsweekend


Storstadsbesök är ett utmärkt och billigt alternativ för dig som vill resa bort. Bara några timmar bort finns många spännande storstäder, som London, Paris, Berlin, Barcelona eller Rom. Inte nog med att alla erbjuder kultur och sevärdheter så också Europas bästa fotbollslag statiuonerade här.

London har för närvarande fem deltagande lag i Premier League. Och vill man vara säker på att få biljett till matcherna är tipset att vara ute i god tid med sitt köp.
Barcelona är ett annat resmål om man är det minsta intresserad av fotboll. Ett besök på Europas största fotbollsarena Camp Nou där storlaget FC Barcelona huserar är ett måste. Har man inte möjlighet att se en match på plats kan man ändå besöka arenan där det ges guidade turer.

Rom är en annan stad som bjuder på sevärdheter och fotboll. Med topplagen Lazio och Roma går det att se fotboll i världsklass nästan varje helg.

Lagen ligger i toppen av Serie A och har bra chanser att hamna bland de fyra bästa lagen. Detta bekräftas också av spelbolagen. Hos till exempel

bet365 går det att lägga bets på vilka lag som kommer att hamna topp 4 i Serie A. För närvarande ger en topp 4-placering för Roma 1.44 gånger pengarna hos bet365 och 1.50 gånger pengarna för Lazio, vilket inte direkt är några skyhöga odds.

Hockeytips i världsmetropolen New York


För den som gillar hockey och stora världsmetropoler är New York ett givet resmål. Här kan man inte bara njuta av

klassiska sevärdheter som Central Park, Empire State Building och Frihetsgudinnan utan också ishockey på toppnivå. Stadens stolthet New York Rangers med svenske stjärnmålvakten Henrik Lundqvist huserar i klassiska Madison Square Garden!

Inspireras av toppåkarna


Om man som skidåkare vill bli inspirerad är ett bra tips att kolla in det alpina världscupprogrammet och kanske förlägga skidsemestern till en ort som arrangerar en världscuptävling.

Några skidorter som arrangerar världscupen i alpint är bland annat Val-d'Isere, Sölden och Schladming samt Madonna di Campiglio. Om man inte vill åka ända ner till Alperna kan man förstås även bege sig till Åre som i år arrangerar de avslutande tävlingarna i världscupen på herr- som damsidan i mitten av mars. (27/2-18)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från Italien