Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Hitta fynd på rea

Restips från Sverige - Hitta fynd på rea

Några gånger om året hittar man kläder och accessoarer på rea, och om man vet vad man behöver köpa kan man göra stora fynd. En risk när man handlar kläder till semesterresor är att man köper saker man inte behöver, eller att man köper saker till fullt säsongspris. När man ska ut och resa är det bra att göra en lista i god tid, så att man vet vad man kommer att behöva.

Det är lätt att man köper saker man inte gillar bara för att priset är lågt. Men om man gillar en produkt så mycket att man verkligen vill ha den, så kanske man skulle ha köpt den till fullt pris i alla fall. Gör en budget och håll dig till den. Om man till exempel behöver friluftskläder eller en ryggsäck så måste de ju vara bekväma och av bra kvalitet, men kommer du att faktiskt använda dem efter semestern?

Det bästa du kann göra är att ta med kläder som går att kombinera till flera outfits. Många kombinerar strandhäng med shopping och restaurangbesök på finkrogar, och då är det bra att satsa på några få saker som går att använda till både och.
T-shirts, shorts, skjorta, en svala sommarklänning, bikini eller baddräkten, kjol, ett par byxor, ett par linnen och och någon varm tröja brukar räcka långt när man reser till värmen eller till en stad. Om man ska åka på äventyrlig semester måste man tänka lite annorlunda. Bra vandringsskor, friluftsbyxor, jacka och en rymlig och bekväm ryggsäck är A och O.

Hitta bra kvalitet på rea

När man ger sig ut på en mer friluftssemester kan det bli dyrt, om man inte redan innan har en del av tillbehören och kläderna. köpa riktigt bra ryggsäckar på rea, eller slippa lägga ut en förmögenhet på ett par vandringsskor. Att använda sig av en sida som jämför priser och samlar alla de bästa rea-erbjudandena på märkesvaror kan spara både mycket tid och pengar. Då kan du vara säker på att du får produkten till det billigaste priset, och du kan lägga mer pengar på annat.
Försök att köpa sommar- eller semesterkläder när säsongen är över i butikerna, så har du mer pengar över till de plagg du behöver hemma resten av året. Och när butikerna rear ut saker så är det för att de vill göra plats i hyllorna för nyheter och de kläder som behövs under den kommande säsongen. Det kan faktiskt vara värt att försöka pruta och se hur villiga de är att bli av med sakerna snabbt. Om man inte frågar, får man inte heller veta om det fungerar. Om man handlar utomlands är prutning många gånger ett måste, och man kan ibland knappt köpa något om man inte försöker pruta, så det kan vara bra att öva lite hemma. (19/5-18)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från Sverige