Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

5 spektakulära cykelsemestrar

Restips från USA - 5 spektakulära cykelsemestrar

Cykelutflykter eller hela semestrar kan vara helt fantastiska. Men hur vältränad man är så är viktigt att skapa minnen och härliga erfarenheter genom cyklingen. En billig elcykel kan helt klart vara värt att investera i innan man ger sig iväg på cykelsemester. Här är 5 tips på härliga områden att cykelsemestra i!

Barcelona i Giornaregionen har nyligen blivit basen för professionella cyklister. Det har allt: underbart klimat, bra vägar, blandad terräng och mycket mer. Det finns ett berömt berg i närheten, Rocacorba, och resan i regionen är säkert en av de vackraste. Det finns en anledning till att professionella cyklister har valt att bo i Girona! Många europeiska cyklister använder Maui på Hawaii som träningsbas på vintern. Medan det europeiska klimatet är allt annat än soligt och exotiskt, så är det strålande vackert och underbar natur på Maui. Vägarna är bra, landskapet är varierande. Man kann också besöka vulkanen Haleakala, som sträcker sig 3000m över havsnivå, eller att åka 100-kilometersvägen till Hana med sina 617 hörn.

Billig elcykel bra investering för resan

Har man otur med vädret, fel kläder och några mekaniska besvär så kan även den enklaste cykelturen bli en uthållighetsexpedition. Det är ju inte riktigt det man vill, och i värsta fall kan hela semestern bli förstörd av sådana saker. En billig elcykel kan verkligen underlätta resan. Man får både det fysiskt utmanande och de spektakulära vyerna, samt lite hjälp på traven när det är trögt. Nästa vackra plats är Dolomiterna i Italien. Man blir överraskad av den rena skönheten, och det finns ingenting annat i Europa som liknar Dolomiterna. Alperna och Pyrenéerna är imponerande, men Dolomiterna är magiska - ett måste för varje cyklist vid någon tidpunkt.

Mallorca är sannolikt den kändaste destinationen i världen. Ön var den första som förstod cykelsportens potential och omfamnade den länge innan den var modern. Norr och väster om ön är bergiga, medan syd och öst är platt. Att vara på Mallorca kan kännas som att vara på en skidort, men i stället för skidåkare finns cyklister överallt. Det är en bra idé att bo någonstans där man kan göra mer än att cykla.

Om Girona är den europeiska basen för professionella cyklister, är Boulder dess nordamerikanska motsvarighet. Alla här verkar ta sport på allvar, och cykling verkar vara den sport som man väljer. När man är på kanten av Rocky Mountains, finns det möjligheten till att göra riktigt spektakulära cykelturer. Det är inga problem att hitta stigningar på 1500 meter här, så en billig elcykel kan komma väl till pass. Området kring Boulder är lite mer bohemiskt chict, och Aspen förknippas med lyx och pengar. Det är värt ett besök, eftersom det verkligen är fantastiskt vackert och en annat bra cykeldestination. (2/6-18)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från USA